Michigan

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Michigan

Nekretnina na prodaju u Michiganu

Na jugu se graniči s Ohioom i Indijom, s kojim dijeli i unutarnje vode jezera. Na vodama su također većina zapadnih granica, od juga do sjevera, s Illinois i Wisconsin na jezeru Michigan; pa za dio na kopnu s Wisconsinom.

Tržište nekretnina u Michiganu zabilježilo je značajan rast u 2017. godini. Godina je bila izvrsna za prodavače. 2018 je registriran za tržište Michigan nekretnina prije svega za prodaju nekretnina u Michiganu.

Postoji veliki potencijal prodaje nekretnine u Michiganu koji se stavlja na tržište.

Pozitivna stvar o Michiganu je sve veća ekonomija. Samo tri godine zabilježeno je pozitivno povećanje. Za 2018., čini se da industrije koje treba paziti su hrana, energija, zdravlje, informacijska tehnologija, voda i transport. Michigan je još uvijek lider u automobilskoj industriji.

Proljeće je glavna točka Michiganove kuće za kupnju sezone i predviđamo da će biti povećana cijena nekretnina za prodaju u Michiganu. Tržište se povećava. Prosječna cijena kuće ažurirana je s godišnjim povećanjem od 6,2%. Cijene su nizak povratak po slučaju.

Činjenica je da nedostatak povjerenja u tržište nekretnina ne sprječava ulaganja u nekretnine koje se prodaju u Michiganu kada su dostupne.

Ukupna vrijednost kuće porasla je u prosjeku za 6,9% u 2017. godini. S rastućim cijenama kuća, više ljudi može biti spremno prodati. Iako predviđamo da se slučajevi neće povećati mnogo općenitije, manje od 2%, kroz ovu najpopularniju sezonu za kupnju, očekujemo više zaliha na horizontu.

Najbolja mjesta na kojima žive su: Ann Arbor, Lansing i Ypsilanti.

Detroit je bila živahna metropola, ali opet raste, još nije na popisu najboljih mjesta za život ili kupnju nekretnine za prodaju u Michiganu. Gdje kupite u Michiganu ovisi puno o načinu života koji želite voditi. Ako želite većinu proljeća šume i vodu i snijeg, razmotrite U.P. ili nižeg sjevernog poluotoka. Ako želite uspješne gradove s noćnim životom i zabavom, razmotrite tri gradska područja Michigan.

Ako tražite grad s velikom umjetničkom zajednicom, puno noćnog života i puno piva, nemojte gledati dalje od Grand Rapida. Beer City SAD je živahna metropola koja se može pohvaliti mnogim festivalima, uključujući poznatu ArtPrize. Vrijednosti se stalno povećavaju, čak iu predgrađima poput Wyominga. Očekujemo povećanje od 5% prije završetka godine.

Troškovi stanovanja stalno se povećavaju u području Ann Arbor. Dodatni troškovi tjeraju mnoge kupce i stanare da odmah potraže kuće u Ypsilanti, prema lokalnim stanovnicima. Ann Arbor je sveučilišni grad i mehaničar u državi Michigan.

Dok se gradovi spominju u ovom trenutku, Lansing nudi tržište kupca. Glavni grad države je idealno mjesto za život, kupnju nekretnine za prodaju u Michiganu, posao i bogat noćni život.

  •  
    Boom 2018 u Michiganu: zašto i gdje kupiti kuću

    Boom 2018 u Michiganu: zašto i gdje kupiti kuću Michigan, kolijevka predivnom gradu Detroitu, bio je najveći proizvođač američki automobil već godinama, kao i inspiracija za muralima Diega Rivere. Sjedište „izdavačkom kućom Motown, danas predstavlja oštricu ni u stvarnom svijetu. Pogledajmo u det ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 8306

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Michigan, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

250,289.67HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

800 m²
Ova kuća se iznajmljuje za 675 dolara
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB